Adriana Bahmuțeanu vrea să se împace cu Silviu Prigoană. Cum a reacţionat afaceristul: „Mă rog de el cu cerul și cu pământul”

17 07. 2024, 10:30

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană s-au despărțit și împăcat de foarte multe ori, mai exact cinci căsnicii și cinci divorțuri, dar în prezent cei doi nu mai pot avea nici măcar o relație bună pentru copii lor. Adriana spune că ar vrea să se împace cu tatăl copiilor ei, dar din partea lui nu există vreo șansă de împăcare.

Adriana Bahmuțeanu vrea să aibă o relație bună cu Silviu Prigoană, nu de iubire, ci de respect, pentru a-și putea crește copiii frumos.

Adriana Bahmuțeanu, despre o împăcare cu Silviu Prigoană

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au avut una dintre cele mai controversate relații din showbizul românesc. S-au căsătorit prima dată acum 21 de ani și au ajuns de cinci ori în fața ofițerului Stării Civile, iar ultimul lor divorț a avut loc în 2015 pentru a cincea oară. Au doi copii, Eduard și Maximus, care au fost adesea subiect de dispută. Cu toate acestea, Adriana Bahmuțeanu declară că dorește să se împace cu Silviu Prigoană. 

„M-aș împăca oricând cu domnul Prigoană, să fim părinți. Într-o relație de cuplu, nu, dar m-aș împăca oricând cu el, ca să fim părinții copiilor noștri, pentru că noi acum nu suntem împăcați. El refuză de 10 ani să vorbească cu mine, deși mă rog de el cu cerul și cu pământul să redevenim părinți.

Pentru că ce a fost între noi a fost între noi ca și cuplu, dar copiii noștri ar fi bine să se simtă iubiți. Ar fi bine să ne vadă stând la aceeași masă și discutând despre problemele lor, pentru că sunt adolescenți și sunt probleme destul de multe. Din păcate, nu am reușit să îl înduplec pe domnul Prigoană să stea la aceeași masă cu mine.”, a spus jurnalista în cadrul podcastului „Fiță cu Adiță”.

Cu ce a rămas Adriana după cele 5 divorțuri

Cei doi au trecut prin 5 divorțuri, iar povestea lor a durat mai bine de un deceniu, însă Adriana Bahmuțeanu susține că nu a rămas cu nimic de pe urma acestei relații.

„Pur și simplu pentru că nu aveam nimic pe numele nostru sau pe numele meu. Întotdeauna se întâmpla ca achizițiile să fie făcute în perioada în care eram divorțați. E adevărat, la una dintre primele despărțiri, acumulase niște bunuri, destul de multe, la nivelul anului 2003-2004 vorbeam de 4-5 milioane de euro.

Și am făcut un partaj voluntar, i-am dat o semnătură la notar și i-am spus că renunț la partea mea de împărțeală, pentru că de fapt nu avusesem nici o contribuție. Și am vrut să-i demonstrez că nu stau cu el pentru bani. Nu-mi pare rău, nu banii țin o relație, poți fi nefericit, atunci când ai bani foarte mulți.”, spunea bruneta în podcast-ul „Povesti de film, cu Mara Bănică”.

 

Sursă foto: social media